Wednesday, December 29, 2010

countdown!

bismillahirramanirrahim

menuju 30 Disember... signifikan tarikh ini...highly appreciated thanx to:

boboy..thanx sebab repair air cond kereta aq..neway, actually no thanks kan coz ko yg kasi rosak air cond tu..hehe... sepanjang "percutian" seminggu ke perak, i dreaming that bile sampai2 kulai je kereta viva menunggu..cheh berangan jew! xdapat keta baru pn xpe...da btolkan air cond keta wira tu pn da ckup bagus! good job my bro!! teruskan....!
-boy, aq xde gambo ko la....yg xensem ade le..-

iza...thanx for the choc...i like beryl's! mesti g kat kilang beryl's serdang kan? akak pnah wat plan visit kat situ mase 1st year dulu...neway, nice sangat the gift!

to my ex dorm-mates, hazwana atika abu thanx for the wish ea...belum tiba hari lagi org tu da bagi2 signal kat kite..neway thanx ye..xtau la budak2 wanted dorm yg lain igt ke x my bufday..huhu...sayang ko!!

to my dad, thanx for giving me ur trust utk bawak keta ke jb malam2 even tak dapat sampai ke destinasi disebabkan kelembapan yg terlampau..hahaha...love u ayah!! tak sangka ayah berani nak naik keta ngan kitorg ke jb...malam2 pula tu..
ni kredit utk efan skali...efan yg comel kecik3.da beso tak berapa comel...

special thanx jugak utk iwan yg tak lupakan kami semua kat kulai ni..especially aq...honestly, i'm a bit dissapointed la mase ko gtau tiba-tiba tak jadi balik kulai on our bufday..huhu..baru je berangan nak celebrate sesama..da la da lama tak celebrate bufday kat uma..huhu..takpe next time.. neway thanx ea bantu bagi fulus nk bayar duet p1..hehe..sudah kekeringan le saye since akhir sem aritu..da setel da bill p1 sampai bulan januari aq bayar!


4 comments:

zierah said...

sampai ati....utk aku takder pun....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..........

GMS said...

eleh nk interframe je makcik ni..k la t aq wat post utk ko...ko sorg je..tapi nnt la ea...tggu ada memori yg menusuk kalbu tercipta antara kau dan aku ea..chewah~!

inni said...

sanah helwa ukhti :D

GMS said...

inni:jazakillah khairan..xtau yg kali ke brapa...

Followers